lauantai 26. kesäkuuta 2010

JOULUINEN MARINOITU PAAHTOPAISTI


naudan ulkofileepala
1/2dl worchestershire-kastiketta
rouhittua mustapippuria

Anna lihan lämmetä rauhassa huoneenlämmössä. Paista lihaan nopeasti kauniin ruskea pinta (sulkee lihassyyt joten nesteet eivät pääse valumaan ulos) joka puolelta, hiero worchestershirekastike ja mustapippuri fileen pintaan ja laita uuniin 125 asteeseen kunnes paistomittari näyttää 62 astetta, anna jäähtyä (lepuuta lihaa folion sisällä hetki, mutta huomioi että liha kypsyy vielä folion sisällä), siivuta ohuenohuiksi siivuiksi ja iske marinadiin.


marinadi
2dl öljyä
2dl vaaleaa glögiä
½dl siirappia
reilu 1dl punaviinietikkaa
vajaa ½dl soijakastiketta
loraus limemehua
kourallinen tuoretta rosmariinia
kourallinen tuoretta timjamia
reilusti rouhittua mustapippuria
kouranpohjallinen rosepippureita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...