lauantai 26. kesäkuuta 2010
RUISLEIPÄSET SAVUPOROMOUSSELLA
(4-6 annosta)
80-100g kylmäsavuporoa (esim. Lapin Lihan ohuen ohutta poron kylmäsavupaistia)
200g ruohosipulituorejuustoa
1dl kuohukermaa
(suolaa)
ripaus mustapippuria
4-6 viipaletta ruisleipää
voita
pieniä salaatinlehtiä
rosepippuria koristeluun
Pyöräytä tuorejuusto ja poro monitoimikoneessa sekaisin. Jos haluat ettei moussesta tule aivan sileää vaan siihen jää sattumia, käytä konetta sykäyksittäin. Vaahdota kerma ja kääntele se tuorejuusto-poroseokseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Pane jääkaappiin odottamaan. Voitele leivät voilla, pane päälle muutama pieni salaatinlehti ja muotoile poromoussesta kahdella lusikalla kananmunan kokoinen pallo jokaiselle leivälle, sirottele pinnalle rosepippuria. (Itse tein suupalan kokoisia alkupalaleipäsiä.)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti