1kg naudan tai vasikan fileetä
suolaa, mustapippuria
tuoretta rosmariinia
2-3prk tonnikalaa
2 valkosipulin kynttä
1rkl dijon-sinappia
3dl majoneesia
(ruokakermaa)
1rkl sitruunamehua
2rkl kapriksia
Valmista kastike: Hienonna kaprikset ja valkosipuli. Yhdistä aineet sekoittamalla haarukalla. Jos kastikkeesta jää liian paksua, lorauta sekaan hieman kermaa. Mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunamehua.
Ruskista liha nopeasti kuumalla pannulla joka puolelta. Hiero pintaan suolaa, pippuria ja hienonnettua rosmariinia.
Paina lämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Kypsennä uunissa 125 asteessa, kunnes lihan sisälämpötila on 60-65 astetta.
Kääri folioon ja jäähdytä. Leikkaa lihasta ohuenohuita siivuja ja asettele lautaselle. Levitä päälle kastiketta ja koristele kapriksilla. Tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti