lauantai 26. kesäkuuta 2010

LIMETTINEN LOHICEVICHE

Määrät melko hatusta vedettyjä:
600g lohta (raakaa merilohta)
1 nippu ruohosipulia
1 punasipuli
2 limettiä
1/2 sitruunaa
suolaa, mustapippuria
reilusti öljyä

Paloittele lohi pienenpieniin suupaloihin tai ohuihsi soiroiksi. Hienonna sipulit, sekoita ne sekä limettien ja puolikkaan sitruunan puristetut mehut (sitrusmehuja saa olla reippaasti!) lohen sekaan, mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapipurilla.
Sekoita huolellisesti ja lisää rypsiöljyä (oliiviöljy on liian voimakkaan makuista) tai vastaavaa mietoa öljyä niin että lohet peittyvät laakeassa säilytysastiassa. laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi/yön yli. Sekoita ainakin kerran välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...