perjantai 21. toukokuuta 2010

MOZZARELLAA CHILILLÄ JA BASILIKALLA (Jamie Oliverin ohjeella)


3 palloa mozzarella di bufalaa
maun mukaan chilejä (3-6)
kourallinen basilikaa (jos löytyy, niin myös punaista basilikaa)
1/2 sitruunan mehu
roiskaus hyvää neitsytoliiviöljyä

Siivuta mozzarella tarjoilulautaselle. Paahda chilit kaasuhellan liekissä (tai jollain muulla konstilla) kuoreltaan mustiksi.

Voit tämän jäälkeen sulkea chilit muovipussiin jolloin kuori lähtee helpommin irti. Hätäisempi kuorii chilit ilmankin. Kuori siis chilit ja poista siemenet, siivuta chilit ohuenohuiksi soiroiksi, ripottele mozzarellan päälle. Mausta suolalla ja pippurilla, basilikalla, sitruunalla ja öljyllä. Tarjoile alkupalana tuoreen patongin tai ciapatan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...