tiistai 18. toukokuuta 2010
TONNIKALA-PASTRAMILEIPÄ
600g tuoretta tonnikalaa (1cm paksuina siivuina)
8 viipaletta pastramia
4rkl omenasosetta, jossa on omenanpaloja seassa (jos ei löydy kaupasta, sekoita omenasoseen sekaan itse pilkkomaasi omenaa)
1 pieni friseesalaatti
2 limettiä halkaistuna
4 viipaletta vaaleaa leipää
öljyä+voita paistamiseen
suolaa ja vastajauhettua mustapippuriia
Paista leipäviipaleita pienessä öljy-voimäärässä. Paista tonnikalapalat erittäin nopeasti molemmilta puolilta. Suolaa ja pippuroi. Jaa leiville alimmaiseksi tonnikalat, sitten pastramiviipaleet, kruunaa omenasoseella ja anna salaatinlehtien rönsyillä koko komeuden päälle. Lisää lautaselle puolikas limetti jokaiselle ruokailijalle puserrettavaksi leivän päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti