maanantai 24. toukokuuta 2010

TOIVELAATIKKOJos sinulla on reseptitoiveita, etenkin jostain sellaisesta ruuasta jonka olen postittanut jo jonnekin toisaalle (facebook tai joku muu sivusto), kaipaat lisävinkkiä jonkun blogini reseptin suhteen tai vinkkejä muuten vaan ruuanlaitosta, esitä toiveesi tänne.

Tai jos sinulla on ideoita tai toiveita ihan uusien reseptien suhteen, voin joskus testailla ja kehitellä uusiakin reseptejä.

-KIITOS!-


7 kommenttia:

 1. Reseptitoiveita pyydettiin,joten täältä pesee:

  -raikas kesäinen perunasalaattiohje, mielellään vaikka ilman maitotuotteita..

  -thai-vaikutteinen juhannusbuffet?

  VastaaPoista
 2. Thai-juhannusbuffettia pitää hetki pohtia. Kun on juhannuksesta kyse, tarjoaisin ainakin kanavartaita sataykastikkeella.

  Perunasalaatteja voisin testailla tässä jonain viikonloppuna. Mulla on yksi helppo ja hyvä vakioresepti, mutta se on melko perinteinen ja maitopohjainen, voisin kehitellä pari erilaista ilman maitotuotteita :).

  VastaaPoista
 3. Mulla on muuten hyvä maidoton perunasalaatti resepti jota on monet kehuneet. Viimeksi "lähetin" sen Lontooseen FB:n kautta piknik lounaan evääksi ;)

  VastaaPoista
 4. ^Laita mulle vaikka FB:ssä, niin testaan joku kerta ja jos sallit, laitan tänne kuvineen päivineen :).

  VastaaPoista
 5. Juhannukseen taitaa olla liian lyhyt aika kehitellä enää menuja, mutta thaikkuruokien reseptejä oon lisäillyt aika ahkerasti, joten niistäkin jotain löytynee jos haluaa tarjota thaimaalaista.

  Kehittelin tänään herkullisen maidottoman ja kesäisen perunasalaatin, ohje julkaistu salaatti- ja lukijan toive -tageilla.

  VastaaPoista
 6. Kaapista löytyy laaja valikoima erilaisia kuivattuja papuja ja linssejä. Keksisitkö niistä jotain inspiroivaa kokkailtavaa? Esimerkiksi lisäkkeeksi tai höystöksi jne.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ideasta. Mullakin on kerääntynyt kaappiin papuja ja linssejä joita pitäisi käyttää pois. Ajattelin kokeilla jotain risottotyylistä lisuketta niistä. Pitää panna korvan taa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...