perjantai 21. toukokuuta 2010

PANGASIUSRULLAT TOMAATTIKASTIKKEESSA (Jamie Oliverin ohjeella)


Extra virgin oliiviöljyä
2 kuorittua valkosipulin kynttä viipaleina
1 lasillinen Chardonnayta
2 x 400g tölkkiä luumutomaatteja
150g mustia, kivettömiä oliiveja
1 iso kourallinen tuoretta basilikaa
3 anjovisfileetä
4 nahatonta pangasiusfileetä (tai jotain muuta, mahdollisimman ruodotonta vaaleaa kalafileetä)
merisuolaa ja vastarouhittua mustapippuria
4 rosmariinin oksaa ja/tai 4 cocktailtikkua
3 suurta kourallista pestyä pinaattia


Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Valitse mahdollisimman pieni uunivuoka, jotta kalarullat eivät pääse avautumaan, ja laita vuoka uuniin kuumenemaan.

Kuumenna paistinpannussa vähän oliiviöljyä, lisää valkosipuliviipaleet ja kuullota ne pehmeiksi, mutta älä ruskista. Lisää viini ja kypsennä 1min. Kumoa pannuun tomaatit ja survo niitä lusikalla. Anna kastikkeen hautua sen aikaa kun valmistelet kalat.
Silppua oliivit, anjovikset ja basilika monitoimikoneessa, lisää öljyä kunnes saat sopivan, levitettävän tahnan.
Asettele pangasiusfileet entinen nahkapuoli alaspäin työpöydälle ja mausta pippurilla. Levitä oliivitahna fileille ja kääri rullaksi.

Kiinnitä rullat cocktail-tikulla ja/tai rosmariininoksalla.
Mausta tomaattikastike suolalla ja pippurilla. Ota vuoka uunista, lusikoi kastike siihen ja aseta ruulat vierekkäin kastikkeeseen.
Valuta kaloille hieman oliiviöljyä ja työnnä vuoka uuniin n.15 minuutiksi. Ota vuoka uunista ja lisää joukkoon pinaatti. Laita uuniin vielä minuutiksi. Tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...