tiistai 18. toukokuuta 2010

FETA-PINAATTITÄYTTEISET CANNELLONIT

8kpl cannelloni -putkia
1prk Dolmio classico -tomaattikastiketta
1 pss pakastepinaattia
1 pkt Apetina fetaa
2 valkosipulin kynttä
puolikas sipuli (tai yksi pieni sipuli)
ripaus suolaa
ripaus muskottipähkinää
parmesaaniraastetta

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Sulata pinaatti mikrossa kulhossa. Lisää kulhoon silputti sipuli(npuolikas) ja valkosipulinkynnet. Soseuta sauvasekoittimella. Tarkista maku, lisää maun mukaan suolaa ja muskottipähkinää.
Täytä cannellonit feta-pinaattitöhnällä ja asettele voidellun/öljytyn lasagnevuoan pohjalle vierekkäin tiiviisti. Kaada päälle Dolmio -tomaattikastike niin että cannellonit peittyvät. Halutessasi, raasta cannellonien päälle parmesaania.



Kypsennä uunissa n.puoli tuntia.

3 kommenttia:

  1. Mä olen tätä nyt muutaman kerran tehnyt ja aion tehdä jatkossakin! :) Mä vaan en valmiista tomaattikastikkeista ole vielä löytänyt sellaista, josta pitäisin, joten siihen koitan kehitellä vaihtoehtoa :/

    Tuo täytemössö on kuitenkin järjettömän hyvää! Mutta miten sä saat pinaateista ylimääräisen nesteen pois?? Mä olen yrittänyt puristella ja hieroa pinaattia ties miten, mutta silti mun täytteeni jää aina ihan liruksi :P

    VastaaPoista
  2. Käytätkö siis pakastepinaattia kuten ohjeessa? Onkohan merkeissä eroa, koska en muista, että mun täyte olisi jäänyt mitenkään veteläksi vaan on ollut sellaista paksua tahnaa? Tai sitten syy on fetassa?

    Jokatapauksessa kiva että on maistunut, paras tomaattikastike tulee toki itse tehden, saa mautkin sitten mieleisekseen :).

    VastaaPoista
  3. Joo, pakastepinaattia 150 grammaisesta pussista käytän ja useampaakin merkkiä olen ostanut, mutta aina niistä sulaessa vettä irtoaa sen verran, että tahnanteko ei onnistu, vaikka muihin ruokiin käviskin. Onpa jännä, jos sulla ei pinaateista ole nestettä irronnut! Fetana mulla on Apetinan salaattijuustopala ja siitä olen tahnoja tehnyt ennenkin, joten siinä ei vika ole :)

    Tomaattijutuista en erityisemmin välitä missään ruoassa, mutta jatkoin kastiketta vähän kermalla ja juustolla niin maku pehmeni kivasti ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...