8 annosta
2 kuorittua valkosipulin kynttä
1 vajaa kourallinen kapriksia
1 vajaa kourallinen maustekurkkuja
2/3 rasiallista anjovisfileitä
2 suurta kourallista persiljaa
1 kourallinen basilikaa
1 kourallinen tuoretta minttua
1rkl dijonsinappia
3rkl punaviinietikkaa
8rkl oliiviöljyä
suolaa ja vastarouhittua mustapippuria
Hienonna 7 ensimmäistä ainetta ja pane kulhoon. Salsa verden juju on se, että ainekset on hienonnettu todella hyvin. Lisää sinappi, viinietikka ja vähitellen öljy. Maista ja mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla. Käytä samana päivänä, salsa ei säily kunnollisena seuraavaan päivään edes jääkaapissa.
Ehdotus kastikkeen kumppaniksi: yrttiset kalafileet ja sieni-perunapeti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti