Ohje Yhteishyvän ruokaliitteestä
1 paketti halloumijuustoa
400 g munakoisoa
400 g kesäkurpitsaa
1 punainen paprika
2 rkl öljyä
0,5 - 1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
4-5 rkl punaista pestoa
2 dl ruokakermaa
Balsamicosiirappi
1 dl appelsiinimehua
0,5 dl hunajaa
0,5 dl balsamicoa
Valmista balsamicosiirappi. Keitä aineita pienessä kattilassa 20–30 minuuttia hiljaa poreillen ja anna jäähtyä.
Viipaloi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa tai muurikassa noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja pesto ja mausta maun mukaan.
Viipaloi halloumi ja paista öljyssä tai grillaa nopeasti molemmin puolin. Valuta halloumiviipaleille balsamicosiirappia ja tarjoa kasvishöystön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti