tiistai 18. toukokuuta 2010

SUOMI-KEBAB


Tiedättehän iskender-kebabin? Tein siitä oman version. Saavuttanut suurta suosiota pikaruokana, etenkin dagen efter -päivinä...

Pussi kaupan kebablastuja tai puoli laatikkoa Wotkinin kebablastuja
2 ruisleipää (puikula/reissari)
öljyä
1prk Pirkka salsa chilpotle
1 pieni prk partaäijäjogurttia
jalapenoja

Lämmitä uuni 250 asteeseen. Leikkaa ruisleivät parin suupalan kokoisiksi neliöiksi, revi puolikkaat irti toisistaan. Levitä kebablastut leivinpaperille uunipellille niin että ne ovat toisella puolella peltiä ja ruisleipäneliöt toiselle puolelle peltiä. Lirauta ruisleipäpalojen päälle hieman oliiviöljyä ja laita pelti uuniin. Paista 10min tai kunnes ruisleipäpalat ovat rapsakoita ja kebab tirisevän kuumaa.

Lämmitä sillä aikaa chilpotlekastike kuumaksi mikrossa ja jaa kahdelle lautaselle maun mukaan jogurttia ja jalapenoja.


Jaa lautasille rapeat ruisleipäneliöt ja kebab, annostele chilpotlekastike päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...