tiistai 18. toukokuuta 2010

HERKULLINEN, RUOKAISA TONNIKALASALAATTI


(reseptissä 1 annoksen määrät, kuvissa tupla-annos salaattia ohjeeseen verrattuna)
1 dl mozzarellaa kuutioina
1 paahdettu paprika kuorittuna ja pilkottuna
1dl tonnikalaa vedessä
4dl keitettyä perunaa kuutioina tai viipaleina
1/2 avokado paloiteltuna
suolaa ja pippuria maun mukaan

Erityisen herkullista Thousand Island -kastikkeen kera.



2 kommenttia:

  1. Tämä salaatti oli hyvää ja ruokaisaa, tosin ensi kerralla jätän suosiolla avokadon pois kun se ei saanut suosiota makunsa takia (tai mauttomuutensa) ja oli aika hankala käsiteltävä.

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että avokado ei ollut kypsä, koska kypsä avokado on maukas ja kiven sekä kuoren poisto sujuu kokemattomaltakin hetkessä - kypsästä avokadosta kivi suorastaan tipahtaa irti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...