Merirosvosynttäreiden vege-voileipäkakku.
1kpl voileipäkakku-vuokaleipää (valmiiksi leikattuna)
n.1dl kasvislientä
koristeluun esim. kirsikkatomaatteja, basilikaa, oliiveja
Täyte 1: 200g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa + 2rkl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina + maun mukaan mustapippuria rouhittuna
Täyte 2: 200g maustamatonta tuorejuustoa + 1pkt Arla Apetina classic pehmeää salaattijuustoa + maun mukaan mustapippuria rouhittuna
Täyte 3: 200g maustamatonta tuorejuustoa + 3rkl vihreää pestoa
Sekoita monitoimikoneessa täytteiden aineet tasaisiksi tahnoiksi (paitsi aurinkokuivattu tomaatti -seos, johon voi jättää sopivasti sattumia).
Kostuta vuokaleipäsiivut kasvisliemellä. Levitä yhtä täytettä per kerros, käytä tahnaa reilusti. Itse laitoin fetatahnaa alimmaiseen kerrokseen, koska päällystin päällimmäisen kerroksen fetatahnalla - näin samaa makua ei tullut kahta kerrosta vierekkäin. Käytä lopuksi kuorrutukseen ylijääneet tahnat mieleiselläsi tavalla. Itse levitin fetatahnaa pinnalle ja sekoitin lopuista tahnoista keskenään seoksen jonka levitin reunoille (maut sopivat yhteen, joten ei tarvitse murehtia että sekoituksesta tulisi outo). Koristele haluamallasi tavalla.
hauska idea
VastaaPoista