tiistai 27. joulukuuta 2011

JOULUISET JUURESKUUTIOT

Jouluinen lisuke vaikkapa täytetylle possun sisäfileelle. Resepti on www.kasvikset.fi -sivulta.

3 porkkanaa
1 pieni lanttu
1 iso punasipuli
1dl rypsiöljyä
½dl juoksevaa hunajaa
2tl suolaa
½tl neilikkaa
1tl inkivääriä
½tl rouhittua mustapippuria


Pese ja kuori kaikki juurekset. Leikkaa juurekset tasakokoisiksi (n.2x2cm) lohkoiksi. Leikkaa sipuli lohkoiksi niin, että rakenne pysyy kasassa kannasta. Laita lohkotut juurekset suureen kulhoon. Sekoita öljy, hunaja, suola, neilikka, inkivääri ja pippuri keskenään. Kaada kastike juureksien päälle. Anna mausteiden vetäytyä 1-2 tuntia. Kaada juurekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda kypsiksi 225 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...