sunnuntai 21. elokuuta 2011

TANDOORIPOSSU-PITALEIVÄT

En yleensä käytä valmiita maustesekoituksia, mutta voitin Santa Marian Eat Pray Love -kilpailussa Thai-India-tuotepaketin ja Raita-mausteseokselle piti keksiä jotain käyttöä. Pitaleivät maistuvat koko perheelle ja ovat nopea "puolivalmis" sunnuntailounas, joten ajattelin kokeilla intialaisittain maustettuja pitoja. Määrät ovat melko summittaisia, koska en huomannut katsoa paljonko possusuikalepaketissa oli lihaa ja muutenkin laitoin aineita summamutikassa.



oliiviöljyä
n. 600g luomupossunsuikaleita
2rkl tandooritahnaa (Rajah)
2dl kookosmaitoa
salaatinlehtiä
4 pitaleipää
2dl Lindahlsin turkkilaista luomujogurttia
1pss Santa Maria Raita-mausteseosta
n.8cm pätkä kurkkua raastettuna ja valutettuna
½ punainen paprika suikaleina
1 kevätsipulin varsi siivutettuna

Sekoita jogurttiin raita-mausteseos ja valutettu kurkkuraaste. Lorauta paistinpannulle/kasariin hieman oliiviöljyä ja paista siinä possusuikaleita muutamassa erässä hetken aikaa. Lisää tandooritahna ja kookosmaito, kiehuttele kasaan niin ettei kookosmaitoa enää ole pannulla, vaan tandooritahna ja kookosmaito ovat rasvaisena seoksena lihasuikaleiden pinnassa. Lämmitä pitaleivät ja täytä ne salaatilla, tandooripossulla, paprikasuikaleilla, kevätsipulilla ja raita-kastikkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...