Ohje on Joanna Farrowin Parhaat kastikkeet -kirjasta. Tätä kylmää kastiketta suositeltiin kylmän kanan, kalkkunan, riistan tai grillatun lihan kanssa tarjottavaksi.
1rkl vaaleita tai tummia sinapinsiemeniä
1 puska rakuunaa (kouraan mahtuva nippu)
1 limetin mehu ja raastettu kuori
1tl dijonsinappia
2 kevätsipulia puhdistettuna ja pilkottuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
2tl sokeria
1dl oliiviöljyä
suolaa
Paahda sinapinsiemeniä pienessä pannussa kunnes ne alkavat poksahdella. Riivi rakuunasta lehdet ja laita ne sinapinsiementen kanssa monitoimikoneeseen. Lisää limetin mehu ja kuoriraaste, sinappi, kevätsipuli, sokeri sekä ripaus suolaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Valuta sekaan öljy vähitellen koneen koko ajan käydessä. Kastikkeesta on tarkoitus tulla sakeaa. Jäähdytä kastike ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti