sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

MAALAISRANSKALAISET


2 suurta jauhoista perunaa /ruokailija
öljyä
suolaa, paprikajauhetta

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori. Siivuta perunat paksuiksi siivuiksi ja pilko siivut sitten reiluiksi tikuiksi. Kuivaa perunatikut talouspaperilla, laita kulhoon, mausta suolalla ja ripauksella paprikajauhetta, pyörittele öljyssä.
Paista uunissa leivinpaperin päällä pellillä n.20-25min, kunnes maalaisranskalaiset ovat kypsiä ja saaneet väriä. Kääntele ranskalaisia paistamisen puolivälissä.

3 kommenttia:

  1. Tein näitä tänään ja ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hyviä! :) Meidän uuni tosin vaati 40 minuutin paistoajan ennen kuin perunat otti tarpeeksi väriä itseensä. Miehen mielestä nää on jopa parempia kuin mitkään mun aiemmat perunalisukkeeni!! ;D *pannua*

    VastaaPoista
  2. Minäkin kokeilin ja olivat home made burgerin lisukkeena oikein mainiot.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...