maanantai 7. maaliskuuta 2011
KANAA KORSIKALAISITTAIN
Oma versioni Stockan herkun reseptistä.
3 kananrintaa
2 luomusitruunaa
2 isoa oksaa tuoretta rosmariinia
6 valkosipulinkynttä
3 laakerinlehteä
hyppysellinen suolaa
pippuria
1 pieni prk kalamataoliiveja
1 dl valkoviiniä
½dl neitsytoliiviöljyä
Raasta sitruunoista kuori ja leikkaa puolikkaiksi. Survo 1 rosmariinin oksan lehdet, kuoritut valkosipulinkynnet ja murennetut laakerinlehdet suolan kera morttelissa.
Sekoita sitruunaraaste joukkoon.
Hiero maustetta kanafileille.
Poista oliiveista kivet. Laita kanafileet sopivaan uunivuokaan, lisää oliivit ja loput rosmariinin lehdet, purista sitruunoiden mehu ja kaada viini ja öljy vuokaan.
Nosta 45 minuutiksi 170-asteiseen uuniin. Tarjoa esim. maalaisleivän kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti