sunnuntai 27. maaliskuuta 2011
APPELSIINI-VANILJA-JOGURTTI
Viimeaikoina on ollut paljon puhetta ruuan sisältämistä lisäaineista ja kaikista turhista väri- ja säilytysaineista tavallisissa, jokapäiväisissä kulutustuotteissa. Maustetut jogurtit ovat melkoisia sokeri- ja lisäainepommeja. Maustamattomasta jogurtista saa kuitenkin kädenkäänteessä maustettua oman makunsa mukaista ilman kammottuja E-koodeja ja ylimääräistä sokeria.
3-4:lle
500g Lindahlsin turkkilaista jogurttia (= "partaäijää")
1 appelsiinin kuori raastettuna
½-1 appelsiinin mehu puristettuna
½ vaniljatangon raavitut siemenet (= n. ½tl)
juoksevaa hunajaa
Sekoita jogurttiin hyvin pestyn (luomu)appelsiinin raastettu kuori ja vaniljatangosta irti kaavitut siemenet.
Lisää appelsiinista puristettua mehua kunnes jogurtti on koostumukseltaan mielestäsi sopivaa.
Lirauta päälle hieman hunajaa juuri ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti