tiistai 5. heinäkuuta 2011

HELPPO KANA-FETA-ANANAS-PASTASALAATTI


300g kierrepastaa
1pkt (3kpl) maustamattomia broilerin rintaleikkeitä/fileitä
2pkt Arla Apetina classic "fetaa" (eli "välimerellistä juustoa")
2prk ananasta siivuina tai kuutioina
suolaa
pippuria
grillimaustetta
paprikajauhetta
(chilijauhetta)

2dl Lindahlsin "partaäijä"jogurttia tai Bulgarian jogurttia
n.2tl curryjauhetta
n.2tl hunajaa
n.1/4tl suolaa

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Sekoita sillä aikaa kastikkeen ainekset (jogurtti, curry, hunaja, suola). Kuutioi kanafileet n. peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Paista kuutiot kuumalla pannulla öljyssä ja mausta vahvasti (lähinnä grillimausteella ja paprikalla). Paloittele ananas melko pieniksi paloiksi (kuutiotkin voi puolittaa). Kuutioi Apetina -juusto (kahdeksi ohueksi levyksi ja sitten tasaisiksi kuutioiksi). Sekoita valutettu, jäähtynyt pasta, hieman jäähtyneet kanapalat, ananas ja jogurttikastike keskenään. Lisää lopuksi juustokuutiot ja sekoita varovasti, mutta huolellisesti.

Anna salaatin maustua rauhassa, mielellään seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...