perjantai 7. tammikuuta 2011
CLUB SANDWICH
4:lle
8 siivua paahtoleipää
pari tomaattia
3 ohutta kanan rintafileeleikettä
8 siivua pekonia
4 salaatinlehteä
1dl majoneesia
1tl dijon -sinappia
öljyä
suolaa, pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta (ja/tai grillimaustetta)
Sekoita majoneesi ja dijon-sinappi. Paista kanafileisiin kaunis pinta öljyssä kuumalla paisinpannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja makusi mukaan joko grillimausteella tai chilillä ja paprikalla tai näillä kaikilla. Voit kypsentää ohuet leikkeet kokonaan pannulla tai jatkaa kypsentämistä pintavärin saamisen jälkeen n.10min 200-asteisessa uunissa. Voit myös käyttää paksumpia rintafileitä, tällöin jatka kypsentämistä uunissa 15-20min.
Siivuta tomaatit, 2 siivua/ruokailija. Paahda paahtoleivät paahtimessa rapeiksi tai suihkuta/sivele niille ohuelti öljyä ja paahda muutamia minuutteja uunissa, näin leivät ovat yhtäaikaa valmiit, paahtimessa valmistettaessa ensimmäiset leivät ehtivät jäähtyä viimeisiä odotellessa. Puolita pekonit ja paista pannulla rapeiksi. Siivuta kypsä kana. Kokoa leivät: Leipäsiivulle salaatinlehti, 2 tomaattisiivua, 1/4 dijonmajoneesista, muutama kanasiivu, 4 pekonisiivua ja päällimmäiseksi toinen paahtoleipäsiivu. Paina kasaan ja nauti.
Herkullinen open sandwich syntyy puolivalmiista ciabattineista:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti