lauantai 2. maaliskuuta 2013

PIZZAPERJANTAI

Kylläpäs nyt puolialastomasta keittiöstä pukkaa pelkkää pizzaperjantaita! Jotta perjantai-illat eivät alkaisi maistua puulta, olemme kokeilleet vähän erikoisempia täytteitä pizzoihin. Ahkeran testailun perusteella voin suositella kokeilemaan rohkeasti uusia yhdistelmiä.

Muutama viikko sitten kokeilimme caesarpizzaa ja texmexpizzaa. Näistä tulikin kertaheitolla uudet lempparini!

Caesarpizzaan paistoin pekonia sekä broilerin rintafilettä pieninä kuutioina. Pizzapohjan päälle levitin perustomaattikastikkeen, mozzarellaraastetta sekä kanapalat ja pekonisiivut. Paistamisen jälkeen ripottelin päälle vielä herneenversoja ja parmesaanilastuja, ja viimeistelin koko komeuden caesarkastikkeella. Voi kääk miten herkullista!


Texmexpizzaan laitoin pohjan päälle tomaattikastikkeen sijasta tacokastiketta. Tämän päälle laitoin mozzarellaraastetta, mutta cheddarraaste sopii varmasti myös loistavasti. Täytteeksi tuli paistettua jauhelihaa, jonka maustoin suolalla, pippurilla, paprikalla, chilillä ja juustokuminalla. Jauhelihan päälle heitin punaisia jalapenosiivuja. Paistamisen jälkeen levitin päälle cheddardippiä, korianteria, pieniä avokadokuutioita ja nachoja. Maut toimivat kivasti yhteen ja nachot toivat kivaa rapsakkuutta pizzaan.




PIZZAPOHJAN OHJE

1 kommentti:

  1. Kiitos vielä loistavasta texmex-ideasta! Jahka pizzapostaukseni ilmestyy niin toki mainitsen reseptin lähteen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...