maanantai 28. tammikuuta 2013

PIZZAPERJANTAI

Pari viikkoa takaperin oli taas perinteinen pizzaperjantai. Tällä kertaa kokeilimme valkoista pizzaa ja persikkapizzaa.

Valkoisen pizzan juju on se, ettei siinä ole lainkaan tomaattikastiketta. Sen sijaan pizzapohjan päälle levitetään ranskankermaa, jonka voi maustaa vaikkapa valkosipulilla, sitruunalla ja suolalla, kuten minä tein. Ranskankermakastikkeen päälle levitin juustoraastetta, paistettua pekonia ja punasipulia sekä salviaa. Ei ihan yltänyt lempparipizzakseni, mutta kivaa vaihtelua.


Persikkapizza puolestaan oli just eikä melkein mun makuuni! Pizzapohjan päälle levitin tomaattikastikkeen, juustoraastetta, ilmakuivattua kinkkua, puhvelinmaitomozzarellaa ja tuoretta persikkaa lohkoina. Kun pizza tuli uunista, heitin päälle vielä basilikaa ja rouhin mustapippuria. Herkkua!


PIZZAPOHJAN OHJE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...