tiistai 1. marraskuuta 2011

MAUSTEISET KURPITSA-BASILIKA-RICOTTATORTELLINIT RAPEIDEN YRTTIEN KERA (Jamie Oliverin ohjeella)


1 annos mausteisia paahdettuja kurpitsoja
2 runsasta kourallista tuoreita basilikanlehtiä karkeaksi silputtuna
250g ricottajuustoa
1-2 kourallista raastettua parmesaania
suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
1 annos peruspastataikinaa
2 kourallista erilaisia tuoreita yrttejä (timjamia, salviaa, meiramia)

Hienonna puolet mausteisista kurpitsoista muussiksi ja puolet karkeammaksi pieneksi kuutioksi.
Pane kurpitsamuussi ja kuutiot kulhoon, sekoita joukkoon ricotta, basilikasilppu ja suurin osa parmesaanista. Sekoittele haarukalla ja mausta seos makusi mukaan (reilusti!) suolalla ja mustapippurilla.
Täytä tortellinit ja keitä niitä kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 3-4min. Paista yrtit oliiviöljyssä (tai kirkastetussa voissa) nopeasti rapeiksi ja ripottele ne tortelliniannosten päälle.
Lisää halutessasi päälle loput parmesaanit juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...