tiistai 28. kesäkuuta 2011

GRILLATTUA MUNAKOISOA BALSAMIVIINIETIKAN, FETAN JA MINTUN KERA (Gordon Ramsayn ohjeella)

Resepti vaikutti ensivilkaisulla melko tylsälle. Munakoison ja mintun yhdistelmä oli kuitenkin positiivinen yllätys - mieheni sanoi ääneen sen mitä itse ajattelin: "kyllähän mä muistin että munakoiso on ihan hyvää, mutta en muistanut että pidän siitä näin paljon". Toimii!


4-5 hengelle

2 keskikokoista munakoisoa
1/2 dl oliiviöljyä (öljyä meni grillaillessa rutkasti enemmän!)
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
75g kirsikkatomaatteja halkaistuna
100-125g fetajuustoa murennettuna
hyvää balsamiviinietikkaa
pieni kourallinen mintunlehtiä silputtuna

Sekoita oliiviöljy ja valkosipuli sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Huuhdo munakoisot ja siivut ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivut molemmin puolin valkosipuliöljyllä. Grillaa tai paista parilapannulla kypsiksi, pari minuuttia per puoli. Laita viipaleet tarjoiluvadille, sirottele tomaatit ja feta päälle. Pirskottele päälle hieman balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä, rouhaise vielä reilusti mustapippuria päälle. Sirottele pinnalle minttua.

1 kommentti:

  1. Anonyymi4/5/13 18:12

    Kokeiltiin tänään mieheni kanssa ja tykättiin, tosin minttua en hirveästi erottanut vaikka laitoin melkein ruukullisen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...