sunnuntai 29. toukokuuta 2011
LIHAKÄÄRYLEET OLUTKASTIKKEESSA
600g ohuita viipaleita naudan ulkofileestä
100g Aura Gold -sinihomejuustoa
50g kevyesti savustettua pekonia
tuoretta salviaa
mustapippuria
voita
Kastike
pullo tummaa olutta
2dl demi glace -kastikepohjaa
nokare voita
Nuiji lihaviipaleet ohuiksi. Paloittele juusto tangoiksi ja pekoni suikaleiksi. Täytä kääröt juustolla, pekonilla ja kokonaisilla salvian lehdillä. Mausta vastajauhetulla pippurilla. Suolaa ei tarvita, sitä on juustossa ja pekonissa. Kääri lihaviipaleet rullalle ja sido puuvillalangalla tai tikulla. Ruskista voissa joka puolelta esim. paistokasarissa. Kaada tumma olut kasariin ja sulje kansi. Hauduta kääröt kannen alla kypsiksi noin 30 minuuttia.
Kuumenna demi glace pienessä kasarissa ja kaada mukaan siivilöity paistoliemi. Kiillota kastike voinokareella. Tarjoile kääryleet kastikkeessaan vaikkapa perunamuusin kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, vaikuttaa todella hyvältä. Pakko kokeilla joskus!
VastaaPoistaruokablogisurffailija
Hyvää oli, mutta yllättävän suolaista - tosin laitoin aika reippaasti Aurajuustoa :)
VastaaPoista