sunnuntai 29. toukokuuta 2011

LIHAKÄÄRYLEET OLUTKASTIKKEESSA


600g ohuita viipaleita naudan ulkofileestä
100g Aura Gold -sinihomejuustoa
50g kevyesti savustettua pekonia
tuoretta salviaa
mustapippuria
voita

Kastike
pullo tummaa olutta
2dl demi glace -kastikepohjaa
nokare voita

Nuiji lihaviipaleet ohuiksi. Paloittele juusto tangoiksi ja pekoni suikaleiksi. Täytä kääröt juustolla, pekonilla ja kokonaisilla salvian lehdillä. Mausta vastajauhetulla pippurilla. Suolaa ei tarvita, sitä on juustossa ja pekonissa. Kääri lihaviipaleet rullalle ja sido puuvillalangalla tai tikulla. Ruskista voissa joka puolelta esim. paistokasarissa. Kaada tumma olut kasariin ja sulje kansi. Hauduta kääröt kannen alla kypsiksi noin 30 minuuttia.

Kuumenna demi glace pienessä kasarissa ja kaada mukaan siivilöity paistoliemi. Kiillota kastike voinokareella. Tarjoile kääryleet kastikkeessaan vaikkapa perunamuusin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/6/11 22:22

    Oi, vaikuttaa todella hyvältä. Pakko kokeilla joskus!

    ruokablogisurffailija

    VastaaPoista
  2. Hyvää oli, mutta yllättävän suolaista - tosin laitoin aika reippaasti Aurajuustoa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...