Alkukesän lomamatkamme aikana kasvihuoneessa oli tapahtunut taikoja ja terassin yrttipuskatkin olivat päässeet riehaantumaan. Raparperia puskee enemmän kuin mahtuu säilömään ja omien kanojen muniakin on kertynyt kymmenittäin. Näistä oman pihapiirin antimista sekä kaappien aarteista loihdin pastasalaatin.
4 valkosipulin kynttä
1 prk kermaviiliä
2 tl khaat masalaa (tai garam masalaa)
2 tl ras el hanoutia
8 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja paloiteltuna
1 raparperin varsi pieninä paloina
kourallinen yrttejä (timjami, oregano, salvia, minttu)
kierrepastaa (noin pussillinen?)
Pannulla öljyssä ja aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä paistettuna:
1 prk (265/310g) kikherneitä
3 kananmunaa
+ ripaus suolaa ja cayennepippuria
päälle:
herneenversoja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti