torstai 20. kesäkuuta 2019

SELJANKUKKASORBETTI

Seljankukka on yksi lempparimauistani koko maailmassa, mutta en arvannut, että siitä saa aikaan näin ihanan, täydellisen kesäisen ja kuohkean sorbetin! Mahtava lopetus vaikkapa kesäiselle juhlaillalliselle!



4 dl seljankukkamehua - itse käytin pullollisen (275ml) Amalian iki-ihanaa raparperi-seljankukkalimonadia ja loput määrästä seljankukkasiirappia!
4 dl vettä
½ limen raastettu kuori ja mehu
4 munanvalkuaista
2 rkl ruokosokeria


Sekoita keskenään seljankukkamehu, vesi, limettimehu ja raastettu limetinkuori.

Vatkaa valkuaiset ja ruokosokeri kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon. Kaada seos jäätelökoneeseen ja jäädytä koneen ohjeiden mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...