torstai 28. heinäkuuta 2016

TOAST SKAGEN



Kesälomamatka Ahvenanmaalle herätti himon. 
Toast Skagenia oli saatava kotonakin.

Ohjeen nappasin Hesarista.

brunssikokoiset leivät kolmelle:

200 g katkarapuja
1rkl tilliä
1rkl ruohosipulia
3/4dl majoneesia
½dl ranskankermaa
ripaus valkopippuria
ripaus mustapippuria
(suolaa)
6 palaa paahtoleipää
voita

koristeeksi
muikunmätiä
tilliä

Valuta katkaravut huolellisesti. Silppua tilli ja ruohosipuli. 
Sekoita katkaravut, tilli ja ruohosipuli majoneesin ja ranskankerman joukkoon. Mausta seos pippureilla ja tarvittaessa suolalla. 
Leikkaa leivistä reunat ja paista leivät rapeiksi voissa. Kasaa katkarapuseos leiville, koristele muikunmädillä ja halutessasi tillitupsulla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...