Kesälomamatka Ahvenanmaalle herätti himon.
Toast Skagenia oli saatava kotonakin.
Ohjeen nappasin Hesarista.
brunssikokoiset leivät kolmelle:
200 g katkarapuja
1rkl tilliä
1rkl ruohosipulia
3/4dl majoneesia
½dl ranskankermaa
ripaus valkopippuria
ripaus mustapippuria
(suolaa)
6 palaa paahtoleipää
voita
koristeeksi
muikunmätiä
tilliä
Valuta katkaravut huolellisesti. Silppua tilli ja ruohosipuli.
Sekoita katkaravut, tilli ja ruohosipuli majoneesin ja ranskankerman joukkoon. Mausta seos pippureilla ja tarvittaessa suolalla.
Leikkaa leivistä reunat ja paista leivät rapeiksi voissa. Kasaa katkarapuseos leiville, koristele muikunmädillä ja halutessasi tillitupsulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti