torstai 28. elokuuta 2014

KIEVIN KANA


4 broilerin rintafilettä

maustevoi
100g voita
1 valkosipulin kynsi
2rkl silputtua lehtipersiljaa
2rkl sitruunamehua
hyppysellinen suolaa
½tl kuivaa rakuunaa
½tl mustapippuria

leivitykseen
1dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
½tl mustapippuria
2 munaa
1½dl korppujauhoja

paistamiseen
öljyä ja voita

Tee maustevoi: sekoita pehmeään voihin muut ainekset. Muotoile voi pötköksi ja anna jähmettyä hetki pakastimessa. Leikkaa kovettunut voi paloiksi.

Tee broilerfileisiin veitsellä taskut ja työnnä niihin maustevoita. Sulje taskut coctailtikulla. 

Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Kääntele fileet ensin vehnäjauhoseoksessa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna tämän jälkeen leivityksen hieman kuivahtaa.


Kuumenna paistinpannulla loraus öljyä ja nokare voita. Paista leikkeisiin kaunis, rapea pinta. Nosta leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä uunissa 200 asteessa n.15min.

2 kommenttia:

  1. Tehtiin näitä eilispäivänä ja päältä erittäin makoisa, sisältä ei mtn makua :/ kaitpa kaikki voi valui pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, etten ole aiemmin syönyt Kievin kanaa ja tämän reseptin löysin googlettelemalla, joten ole paras arvioimaan sitä, miten ruoka onnistui. Omankin muistikuvani mukaan kanasta puuttui kuitenkin makua, johtuuko sitten voin karkaamisesta vai liian varovaisesta maustamisesta. Yritän hioa vielä ohjetta maukkaammaksi :). Kiitos kommentista!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...