n. 20 hlö:lle
600g maitosuklaata
400g tummaa suklaata
75g voita
n.3dl vaahtokarkkeja
muutama kourallinen (alle ½pss) popcornia
1pss ranskanpastilleja
Sulata maitosuklaa, tumma suklaa ja voi erillisissä astioissa ja sekoita ne vasta sitten keskenään.
Pilko vaahtokarkit pienemmiksi paloiksi ja rouhi ranskanpastillit hieman pienemmiksi palasiksi.
Vuoraa neliskanttinen vuoka (n.22x30cm) leivinpaperilla ja levitä pohjalle ohut kerros suklaaseosta. Ripottele suklaan päälle sinne tänne popcornia, ranskanpastilli- ja vaahtokarkkipalasia.
Valuta päälle suklaasulaa niin että namit juuri ja juuri peittyvät. Ripottele päälle taas popcornia ja nameja ja toista tämä pari kertaa, niin että päällimmäiseksen poppari-namikerroksen päälle jää vielä vähän suklaata valuteltavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti