perjantai 29. toukokuuta 2020

NDUNDARI CON SALSA DI POMODORE E BASILICO - ricottanyytit tomaattibasilikakastikkeessa

Tämä on Gennaro Contaldon resepti Italialaiset Mestarit -kirjasta.


200 g italialaisia "00"-jauhoja (ja ylimääräistä sirotteluun)
220 g ricottaa
3 munankeltuaista
20 g tuoretta parmesaaniraastetta
hyppysellinen tuoretta muskottipähkinäraastetta
suolaa ja vastarouhittua mustapippuria

kastike:
700 g säilöttyjä luumutomaatteja, kahtia halkaistuina
muutama basilikanlehti
6rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä paksuina viipaleina


Sekoita jauhot, ricotta, munankeltuaiset, parmesaani, muskottipähkinä sekä ripaus suolaa ja pippuria isossa kulhossa pehmeäksi ja kosteaksi taikinaksi. Levitä taikina jauhotetulle työskentelyalustalle ja vaivaa sitä 3-5 minuuttia. Pyörittele taikina käsin pitkiksi ja ohuiksi pötköiksi ja paloittele ne noin 2 cm pitkiksi suorakulmioiksi.


Kiehauta iso kattilallinen miedosti suolattua vettä ja lisää nyytit. Odota, kunnes ne nousevat pintaan, alenna lämpöä ja anna niiden kiehua vielä kaksi minuuttia. 

Valmista sillä aikaa kastike. Laita tomaatit ja basilika kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita hyvin. Kuumenna oliiviöljy isossa pannussa ja lisää valkosipuli. Kun valkosipuli alkaa muuttaa väriään, poista pannu liedeltä ja lisää tomaattiseos. Laita pannu takaisin liedelle ja keitä hiljalleen 4 minuutin ajan kunnes seos kuplii.


Valuta nyytit reikäkauhan avulla ja lisää ne tomaattikastikkeeseen. Sekoita kunnolla ja tarjoile heti.




1 kommentti:

  1. The Wizard's Guide to Casinos | DrmCMD
    Before you start playing slots, 김포 출장샵 the casino offers some key tips 군포 출장안마 to 서울특별 출장안마 help 남양주 출장샵 you find the best slots on the market. For example, if a blackjack 거제 출장샵

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...