torstai 2. toukokuuta 2019

IHANAT MAROKKOLAISET LAMMASTACOT

Jälleen kerran aivan mahtava viikonloppuresepti löytyi Soppa 365 -sivuilta, eikä mikään ihme, että tämäkin on Glorian Ruoka & Viini -lehdestä.

Todella simppeliä ja selkeät, puhtaat maut takaavat makunautinnon.



400 g (luomu)karitsan jauhelihaa
 1 tl voita
 1 tl oliiviöljyä
 1 tl juustokuminansiemeniä
 1 tl fenkolinsiemeniä
 2 rkl ras el hanoutia
 ½ tl suolaa
 8 pientä maissitortillaa

tomaattisalsa
 250 g tuoreita tomaatteja
 3 kevätsipulia
 1 ruukku korianteria
 1 vihreä (mieto) chili
 ½ punasipuli
 2 valkosipulinkynttä
 1 limetti (mehu)
 2 tl sokeria
 1 tl suolaa

lisäksi
 1 ruukku korianteria
 1 sitruunan kuori raastettuna
 srirachakastiketta

Tee tomaattisalsa. Leikkaa tomaatit hyvin pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipulit, korianterinlehdet ja chili. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita ainekset keskenään. Purista limetistä mehu. Sekoita se sokerin ja suolan kanssa salsaan.
Paista jauheliha voi-öljyseoksessa. Murskaa juustokuminan- ja fenkolinsiemenet huhmareessa ja lisää ne ras el hanoutin kanssa jauhelihan joukkoon. Siirrä kypsä jauheliha kannelliseen astiaan, jotta se pysyy lämpimänä. Kuumenna tortillat pannuun jääneessä rasvassa.
Tee lisätäytteet. Hienonna korianterinlehdet ja raasta sitruunan ohut kuoriosa hienoksi raasteeksi. Täytä tortillat jauhelihalla, korianterilla, sitruunankuorella ja srirachalla.

1 kommentti:

  1. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE

    yours in this

    post!



    FunnyJoke.in

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...