tiistai 11. marraskuuta 2014

ITSETEHTY KEBAB


1kg naudan jauhelihaa
36g aromisuolaa
2rkl mustapippurirouhetta
0,5rkl paprikajauhetta
0,5rkl chilijauhetta

Veivaa aineksia sekaisin monitoimikoneessa vähintään 10 minuuttia, kunnes jauheliha on tasaista massaa. Taputtele lihaseoksesta tiivis, käsivarren paksuinen pötkö ja kääri se tiukasti kolminkertaisen folion sisään rullaksi. Paista 100-asteisessa uunissa 4h ajan, jäähdytä sitten nopeasti ja anna levätä jääkaapissa yön yli.


Leikkaa kebabliha lastuiksi juustohöylällä.


Kuumenna ja valmista mieleiselläsi tavalla: uunissa, mikrossa tai pannulla. Itsetehdystä kebablihasta syntyy superherkullinen rullakebab tai vaikkapa nopea pitakebab!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...