6 isoa hampurilaissämpylää
Lisukkeet per hampurilainen:
1-2 lehteä salaattia
3 suolakurkkusiivua
muutama punasipulirengas
pieni kourallinen cheddaria raasteena
1-2 siivua pekonia puolitettuna ja rapeaksi paistettuna
töräys ketsuppia
½tl dijon-sinappia
1-2rkl American dressingiä
American dressing:
1 kananmunan keltuainen
2tl Dijon-sinappia
1dl rypsiöljyä
½dl ekstraneitsytoliiviöljyä
1rkl omenaviinietikkaa
1rkl tomaattipyrettä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
2rkl kapriksia
1tl sokeria
suolaa
ripaus cayennepippuria
Sekoita keltuaisen joukkoon sinappi. Valuta öljyä hiljalleen samalla koko ajan sekoittaen (sauvasekoitin, sähkövatkain tai monitoimikone passaavat tähän hommaan hyvin). Kuori ja hienonna aivan pieneksi sipuli ja valkosipulinkynsi. Silppua myös kaprikset. Sekoita kaikki ainekset. Maista ja säädä makuja. Jos mahdollista, anna makujen tasoittua jääkaapissa.
Valmista pulled pork, hampparisämpylät ja kastike ajoissa! Kun saat sämpylät höyryävän kuumina uunista, puolita ne ja täytä riivityllä possun lihalla ja muilla ihanilla lisukkeilla - levitä cheddar-raaste sämpylän ja possun väliin niin että juusto sulaa. Nauti itsesi ähkyksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti