Tällä kertaa en löytänyt lihatiskistä naudan sisäpaistia, joten päädyin käyttämään naudan ulkofilettä. Hyvää sekin, tärkeintä on lihan laatu ja tuoreus.
2:lle
2 pienehköä naudan ulkofileepihviä
1rkl worcestershire-kastiketta
½tl tabascoa
½tl vastarouhittua mustapippuria
1tl suolaa
2 kananmunan keltuaista
1dl suolakurkkua pieninä kuutioina
1dl säilöttyä punajuurta pieninä kuutioina
½dl hienonnettua punasipulia
½dl pieniä kapriksia
Hienonna pihvit hyvin hienoksi "silpuksi" terävällä veitsellä. Mausta liha worcestershire-kastikkeella, tabascolla, pippurilla ja suolalla. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Siirrä heti jääkaappiin ja anna levätä sillä aikaa kun valmistelet lisukkeet.
Muotoile lihasta kahdelle lautaselle pihvit ja asettele sen ympärille tarjolle suolakurkku- ja punajuurikuutioita, hienonnettua sipulia ja kapriksia. Erottele varovasti kananmunista keltuaiset pihvien päälle - voit muotoilla pihviin pienen kuopan, jossa keltuainen pysyy ehjänä ja paikoillaan. Tarjoile rapeaksi paistetun valkosipulileivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti