keskiviikko 16. helmikuuta 2011

DUCHESSE-PERUNAT



(4:lle)
1kg jauhoisia perunoita
3 kananmunan keltuaista
25g voita
suolaa, valkopippuria, muskottipähkinää

Kuori ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Kaada kypsistä perunoista keitinvesi pois ja tee niistä muussi sähkövatkaimella (älä vatkaa liisteriksi!). Lisää muussiin munankeltuaiset ja voi. Mausta muutamalla rouhauksella valkopippuria, ripauksella muskottipähkinää ja tarvittaessa suolalla. Täytä pursotinpyssy tai -pussi muussilla ja pursota leivinpaperilla suojatulle uunipellille kauniita pursokkeita.
Paista uunissa grillivastuksella 250 asteessa n.10min tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...