lauantai 8. tammikuuta 2011

CIABATTAA, JÄTTIKATKARAPUJA, CHILIÄ, PERSILJAA, INKIVÄÄRIÄ JA VALKOSIPULIA (Jamie Oliverin Ohjeella)


Nopea, mutta herkullinen ruoka kuten Jamiekin toteaa.

4 annosta
extraneitsytoliiviöljyä
1 peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna
2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja ohuiksi siivuiksi viipaloituna tai hienonnettuna
2-3 tuoretta punaista chiliä (poista siemenet ja siivuta malto)
16 kokonaista, raakaa jättikatkarapua, pyrstöt tallella tai ei (itse käytin pakastettuja jättikatkaravun pyrstöjä hieman juoksevan veden alla sulateltuna)
1-2 sitruunaa
1 kunnon kourallinen sileälehtistä persiljaa summittaisesti silputtuna
suolaa ja mustapippuria
4 paahdettua viipaletta ciabattaa

Kuumenna suuressa paistokasarissa tai wokissa n.4rkl oliiviöljyä. Lisää inkivääri, valkosipuli, chili ja ravut.
Paista n.3min, vähennä lämpöä ja purista sekaan yhden sitruunan mehu. Lisää persiljasilppu ja pari lorausta oliiviöljyä. Kääntele hetki ja ota pois pannulta. Nyt pannulla pitäisi olla herkullinen kastike - maista! Lisää makusi mukaan sitruunaa, suolaa ja ainakin pippuria! Tarjoa ciabatan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...