maanantai 28. tammikuuta 2019

VEGE PAD THAI


1 pkt So Fine -tofukuutioita (thaimaustettuja)
Öljyä
2 kerää munanuudeleita, keitettynä ja valutettuna
2 kananmunaa
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 kevätsipulin varsi siivutettuna
Pari kourallista mung -pavun ituja
1 iso punainen chili
2 sitruunalohkoa
Tuoretta korianteria

1/2 dl asian fond green & fresh
1-2 rkl thaimaalaista chilitahnaa tai korealaista gochujang -tahnaa
1 rkl tamarinditahnaa
1 tl soijakastiketta

Paista tofukuutiot öljyssä pinnaltaan hieman rapeiksi ja kullanruskeiksi. Siirrä sivuun.

Lisää wokkipannuun öljyä ja kuumenna se. Lisää joukkoon kananmunat ja sekoita voimakkaasti niin, että munasta tulee pientä silppua. Lisää joukkoon valutetut, kypsät nuudelit ja jatka wokkaamista. Lisää hienonnettu valkosipuli sekä kastikkeen ainekset ja sekoita hyvin. Kääntele parin minuutin ajan, lisää sitten vielä chilit, kevätsipuli ja idut. Sekoittele noin minuutin ajan. Annostele lautasille, ripottele päälle korianteria ja tarjoile sitruunasiivun kanssa. Pad thain päälle viimehetkellä puristettu sitruuna antaa ruualle ihan oman raikkaan potkunsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...