tiistai 5. heinäkuuta 2011

HELPPO PERUNASALAATTI


Hyvin summittainen resepti helpolle perunasalaatille - lisää ensin puolet Creme Bonjour Cuisine -fraicheista ja sitten tarpeen mukaan. Hopeasipuli on miedompi kuin tavallinen keltasipuli ja sopii siksi hyvin salaattiin.

n.15kpl uusia perunoita (riippuen koosta)
2 suolakurkkua
1 (hopea)sipuli
2 hapahkoa omenaa
2 prk Creme Bonjour Cuisinea valintasi mukaan: valkosipuli & yrtit, sipulisekoitus ja/tai pippurisekoitus
½-1rkl sinappia

Jynssää perunoista kuoret pois ja keitä kokonaisina suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi niin etteivät ne hajoa kun ne puolittaa. Valuta vesi, anna jäähtyä ja puolita/leikkaa neljään osaan koosta riippuen. Silppua sipuli ja leikkaa omena sekä suolakurkut pieniksi kuutioiksi. Sekoita sipuli, omena, suolakurkut, sinappi ja puolet fraicheista kulhossa. Lisää perunat ja sekoita varoen, mutta huolellisesti. Lisää tarpeen mukaan fraicheja (ja sinappia). Itse suosin sipulisekoitus-pippurisekoitus -yhdistelmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...