torstai 2. huhtikuuta 2020

SALAT OLIVIER

Tämä täyteläinen ja ruokaisa perinteinen venäläinen salaatti toimi hyvin myös mifusuikaleilla broilerin sijasta.

Kuva ei tee oikeutta ruualle.


3 kpl broilerin fileepihvejä
3 keitettyä perunaa
1 suolakurkku
3 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl pakasteherneitä
1 prk (50/35 g) kapriksia
n. 200g jokiravunpyrstöjä suolaliemessä
½ tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
½ ruukkua lehtipersiljaa

Paista broilerin fileepihvi kypsäksi ja anna jäähtyä.
Kuori keitetyt ja jäähtyneet perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuutioi myös kypsä broileri ja suolakurkku. Kuori ja lohko kananmunat. Sulata herneet ja valuta kaprikset.
Sekoita keskenään perunat, broileri, suolakurkut, kananmunat, pakaste-
herneet, kaprikset ja suurin osa valutetuista ravunpyrstöistä. Jätä osa koristeeksi.
Sekoita salaatin joukkoon majoneesi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Viimeistele lopuilla ravunpyrstöillä ja lehtipersiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...