1 pkt pekonia
1 pkt broilerin paistileikkeitä paloina
3 rkl kanafondia
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
hieman suolaa, mustapippuria
1 pss mustakaalia
1 pikkuprk smetanaa
3 rkl dijonsinappia
2 rkl täysjyväsinappia
1 kourallinen pecorinoraastetta
Paloittele pekoni ja broileri. Revi mustakaaleista paksut lehtiruodit pois ja siivuta lehdet.
Paista pekoni omassa rasvassaan ja tarvittaessa tilkassa öljyä pannulla. Lisää joukkoon broileri sekä hienonnettu valkosipuli ja kääntele pannulla pari minuuttia. Lisää fondi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Lisää pannulle mustakaali ja kääntele kunnes kaali hieman pehmenee ja kutistuu kasaan.
Lisää smetana ja sinapit, anna hautua kunnes mustakaali on pehmeää. Lisää pecorinoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen. Tarjoile spaghetin kanssa ja rouhi pinnalle vielä mustapippuria myllystä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti