tiistai 5. syyskuuta 2017

SITRUUNAINEN MOZZARELLASPAGHETTI

Tämä Glorian Ruoka & Viini -lehdestä löytynyt pastaruoka simppeleine, 
puhtaine makuineen on kivaa vaihtelua raskaille pastakastikkeille. 

Kaupassa tein heräteostoksen: olin kuullut Rummon pastaa kehuttavan, 
joten päätin ottaa Rummon spaghetin kokeiluun. 
Spaghettipaketin nähtyään mies totesi hieman närkästyneesti, että "eikös meidän pitänyt ostaa vain sitä tavallista täysjyväspaghettia", mutta pastaa maistettuaan käänsi vauhdilla takkinsa ja käski jatkossa ostaa "vain tätä merkkiä". Rummon spaghetissa oli ihan erilainen napakka koostumus verrattuna normaalisti käyttämiimme kuivapastoihin. Pastoissa siis todellakin ON eroja, ja on ilo saada perusvalikoimaan vähän italialaistyyppistä vaihtelua. 


 400 g spagettia
 250g kirsikkatomaatteja
 3-4 valkosipulinkynttä
 ½ dl oliiviöljyä
 2 rkl kapriksia
 1 ruukku basilikaa tai lehtipersiljaa
 100g babypinaattia
 ½ sitruunan mehu
 suolaa
 pippuria
 2 palloa (puhvelinmaito)mozzarellaa

Laita spagetti kiehumaan reilusti suolattuun veteen.
Puolita tomaatit. Viipaloi valkosipuli. Paista tomaatteja ja valkosipulia paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä pari minuuttia. Lisää kaprikset.
Valuta spagetti ja sekoita se tomaattien joukkoon. Hienonna yrtit karkeaksi ja sekoita pastaan. Lisää pinaatti ja mausta reilusti sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Revi mozzarella pastan sekaan ja rouhi pippuria päälle. Kaada tilkka oliiviöljyä kastikkeeksi.


P.S: En toimi minkään ravintolan, firman tai tuotteen kätyrinä, eli kaikki mielipiteeni, arvosteluni ja kritiikkini on vilpitöntä ja aitoa, tavallisen asiakkaan ja kuluttajan riippumatonta huttua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...