Aivan mahtavan makuinen lisuke vaikkapa bruschettan tai patonkisiivun päälle!
muutama minikesäkurpitsa ohuina siivuina
suolaa
mustapippuria
kesvivahva punainen chili hienonnettuna
suuri valkosipulin kynsi hienonnettuna
kourallinen basilikaa hienonnettuna
ekstraneitsytoliiviöljyä
valkoviinietikkaa
Paista ohuet kesäkurpitsasiivut öljyssä molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Sekoita kulhossa muutama loraus öljyä ja pari lorausta valkoviinietikkaa, ripaus suolaa ja pippuria, chili- ja basilikasilppu sekä valkosipuli. Lisää paistetut kesäkurpitsasiivut marinadiin, sekoita hyvin ja anna maustua vähintään vartti. Marinadi on tujua, joten marinointiajan ei tarvitse olla pitkä.
Munakoiso on kyllä aina hyvää. Sitruunamehu sopisi näiden marinointiin varmaan myös hyvin :)
VastaaPoista