tiistai 5. maaliskuuta 2013

PIZZAPERJANTAI

Krhm... Pitäisiköhän blogin nimi vaihtaa pizzaperjantaiksi...?

Tällä kertaa vuorossa oli melko peruspizza ja vähän erikoisempi pizza. Yhdistävänä teemana oli "täytteet vasta paiston jälkeen". Pizzapohjan päälle levitin siis ennen paistoa vain tomaattikastikkeen ja mozzarellaraasteen.

Tavallisempaan pizzaan laitoin paiston jälkeen kylmäsavulohta, kapriksia, rucolaa ja sitruunalla maustettua smetanaa. Päälle rouhin mustapippuria.


Erikoisemmista pizzantäytteistä innostuneina testasimme thaikkuhenkistä yam nya -pizzaa. Yam nya on tulinen thaimaalainen naudanlihasalaatti. Paistamisen jälkeen levitin pizzalle ohuen ohuiksi siivuiksi leikattua raakaa naudan sisäfilettä, kevätsipulia, salottisipulia, puolitettuja pieniä kirsikkatomaatteja ja hienonnettua thaichiliä. Päälle ripottelin vielä tuoretta minttua, thaibasilikaa ja korianteria ja lopuksi puristin hieman limemehua mauksi. Aivan älytöntä, mutta tämä oli tosi mahtavan makuinen pizza!


Ilmeisesti pizzan päälle voi laittaa melkein mitä vain ja lopputulos on herkullinen!


PIZZAPOHJAN OHJE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...