keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

PANANG KAI (thaimaalainen kanacurry)


4dl kookosmaitoa
4rkl-6rkl (riippuen vahvuudesta ja mieltymyksistä) panang -currytahnaa
400-500g broilerin fileetä leikattuna suupaloiksi (en suosittele käyttämään valmiita suikaleita)
2 kourallista pähkinärouhetta
kaffirlimen lehtiä
limen mehua, mustapippuria, kalakastiketta
korianteria, thaibasilikaa

Kiehauta kasarissa kookosmaito, lisää panang-tahna ja sekoita tasaiseksi. 
Anna kiehua kunnes rasva alkaa erottua currykastikkeen pinnalla.

Lisää broilerin palat ja hauduttele kypsäksi ja mureaksi.
Lisää lopuksi vielä pähkinärouhe, maista ja mausta mielesi 
mukaan kalakastikkeella, limellä ja mustapippurilla.

Lisää kaffirlimen lehdet (puolikkaina tai ohuiksi "tikuiksi" leikattuina) ja hauduta vielä hetki.

Tarjoile thairiisin kanssa, koristele thaibasilikalla ja korianterilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...