perjantai 7. huhtikuuta 2017

PIZZAPERJANTAI

Vanha kunnon pizzaperjantai on ansainnut paikkansa perheemme viikonlopuissa. 

Täydellisen pizzapohjan salaisuus löytyy arkistosta.
Kokemus on osoittanut, että pohja onnistuu vielä varmemmin, jos pizzan alle jättää leivinpaperin ja poistaa sen pizzan ja pizzakiven välistä puolessa välissä paistoaikaa. Näin pizza pysyy kasassa, mutta pohjasta tulee ihanan rapsakka.

Pizza on hyvää suomalaisittainkin, mutta kaikista eniten rakastan aitoja italialaisia makuja. 
Seuraavaa matkaa odotellessa onkin ihanaa herkutella vaikkapa seuraavilla pizzoilla.


Italiassa sorrun ehkä liiankin usein valitsemaan 
lempparipizzani Napolin: oliiveja, kapriksia ja anjoviksia.


Mieheni suosikiksi nousi edellisellä reissulla pizza, jossa oli mascarponea, 
chiliä ja mausteista tuoremakkaraa puristettuna kuorestaan.


Jotain erikoisempaa himoitessamme kokeilimme 
herkullista päärynä-pekaanipähkinä-gorgonzolapizzaa. 
NAM!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...