2 annosta
2 isoa munaa
merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
1 tuore punainen chili (poista siemenet ja hienonna malto)
6 viipaletta pekonia
oliiviöljyä
2 halkaistua sämpylää (tai pehmeää ciapattaa tms.)
HP-kastiketta tai vaahterasiirappia
Riko munat kulhoon, vatkaa niiden joukkoon hyppysellinen suolaa ja pippuria ja enin chilisilppu.
Upota sämpylät munaseokseen ja painele vähän niin että ne imaisevat seoksen sisuksiinsa kuin sienet.
Kuumenna iso paistinpannu ja paista öljyssä leipiä kunnes ne ovat ihanan kullanruskeita ja rapsakoita. Paista pekoni samaan aikaan rapsakaksi.
Tarjoile munaisat sämpylät päällystettynä pekonilla, ripsauta päälle loput chilisilpusta ja ropsaus hp-kastiketta tai vaahterasiirappia, makusi mukaan.
Jamie kehuu kirjassaan näiden sämpylöiden olevan taivas lautasella, etenkin krapulassa. Kieltämättä toimi hyvin pitkäksi venyneen illan jälkeen. Ihanan rapeita, ihanan pehmeitä, ei yhtään "munakkaan" makuisia.
Näitä kun pyöräyttäis joku/joka aamu niin varmaan pääsis jo täydellisen vaimon kirjoihin ;D
VastaaPoistaJoko teidän neidin synttärit meni jo? Tarttetko jotain lainaan?
Joo, täykkäri täällä hei :D, syötiin noita tänäkin aamuna.
VastaaPoistaAinon synttärit on parin viikon päästä ja ajattelin härskisti ostaa kaupan prinsessakakkua (mun leivontataidot tiedetään, ja Aikku haluaa nimenomaan vihreää prinsessakakkua...), koristeluista en vielä tiedä, jotain kukkasia olis kiva pykätä!