tiistai 7. helmikuuta 2017

IGORIN KANA

Mieleni teki jotain maukasta ja täyteläistä. 
Olin nähnyt tämän ruuan nimen vilahtelevan vähän joka paikassa, 
joten piipahdin reseptin alkulähteillä Peggyn pienessä punaisessa keittiössä vilkaisemassa mistä Igorin kanassa oikein on kyse. 


800g broilerifileitä
1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
350g smetanaa
1 kuutioitu maustekurkku
kourallinen persiljaa revittynä 
(puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi)
mustapippuria myllystä


Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.
Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, 
puolet persiljasta ja kanaliemi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita. 
Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
Paista broilerifileet nopeasti kuumalla pannulla niin, 
että ne saavat kauniin värin.
Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike 
fileiden päälle niin, että ne peittyvät.
Ripottele pinnalle maustekurkku sekä loput persiljasta 
ja laita uuniin 175 asteeseen noin 30 minuutiksi.

Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kavereina!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...